Karta Extra

DYQANET


PC Store - Kancelaria

ADRESA:

Rruga Dibrës, 10 m nga kryqëzimi i 9-katësheve, 153
1001 - Tiranë

telefon:

042221076

E-mail:

info@pcstore.alPC STORE Albania është një ndër partnerët strategjik të biznesit në Shqipëri në fushën e teknologjisë së informacionit. Që nga shitja dhe riparimi i aksesorëve kompjuterik deri në programimin dhe monitorimin e sistemeve të ndryshëm, syinimi ynë që nga 2005 është t’u përshtatemi kërkesave tuaja duke ju dhënë zgjidhje inteligjente problemeve të biznesit tuaj.