Karta Extra

DYQANETBlooms

ADRESA:

Sheshi Italia, Arena Center
1000 - Tiranë

telefon:

0677277277

E-mail:

bloomskontakt@gmail.comRestoranti më cool i momentit gjendet tek Blooms, shumëllojshmëri zgjedhjesh nga ato më të kripurat deri tek më të ëmblat. 

Përveç gatimeve tek ne do të gjeni dhe Cocktails. 

Na ndiqni për më shumë informacion në rrjetet tona sociale:

Instagram: Blooms_albania

https://www.instagram.com/blooms_albania/?hl=en

Facebook: Bloom’s

https://m.facebook.com/Blooms-124566699398046/

 

            PËRFITONI 3 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!