Karta Extra

DYQANETUrban Market

ADRESA:

Rruga Ramazan Shijaku
1000 - Tiranë

telefon:

0695216999

E-mail:

urbanmarket2019@outlook.comPërfitoni 1 pikë për çdo 100 lekë! Urban Market është një supermarket i pozicionuar afër qendrës së Tiranës, i cili ofron për ju produkte cilësore dhe shërbimin më të mirë. Instagram: @urbanmarket.al / Facebook: @urbanmarket01