Karta Extra

DYQANET


BestSeller

ADRESA:

Autostrada Tiranë - Durres, Km 0, Casa Italia Megaoutlet, Kashar
1000 - Tiranë

telefon:

044535000

E-mail:

purchases@bestseller.alTek ne do të gjeni mobilje, kuzhina, tavolina ngrenie, tavolina mesi, karrige, divane, kende, mobilje televizori, dhoma gjumi, krevate, dysheke, tavolina oborri, karrige oborri, karrige eventesh dhe gjithçka tjetër ju nevojitet për të mobiluar shtëpinë tuaj.