Karta Extra

PLOTËSONI FORMULARIN E REGJISTRIMIT
/ /

ME KËTË ANËTARËSIM PRANOJ QË TË DHËNAT E MIA PERSONALE TË PËRDOREN PËR OFERTA TREGU DHE KËRKIME MARKETINGU.Urime!


Ju keni futur të dhënat tuaja saktë. Ne sapo ju kemi dërguar një e-mail që përmban një kod aktivizimi, futeni në fushën e mëposhtme, Kliko në "Vazhdo" dhe do të keni mundësi të hyni në zonën tuaj të rezervuar
Nëse nuk merrni email brenda pak minutash, kontrolloni që filtri juaj i spamit nuk e bllokon gabimisht dhe kërkoni në dosjen "junk mail".

Urime!


Hai registrato correttamente i tuoi dati.
Una e-mail è stata inviata al tuo indirizzo, conferma i dati cliccando sul link per attivare il tuo Account MBE Privilege.

Se non dovessi ricevere l‘email entro pochi minuti controlla che il tuo filtro anti-spam non l’abbia bloccata per errore e cercala nella cartella "posta indesiderata".