Karta Extra

DYQANET


Farmaci Shehu 2

ADRESA:

Rr "Tish Dahija",Kompleksi Kika 2
1000 - Tiranë

telefon:

042227588

E-mail:

i.shehu_farm@yahoo.comNë Farmaci Shehu gjeni të gjitha produktet farmaceutike dhe kozmetike për të rritur dhe fëmijë.