Karta Extra

DYQANETFarmaci Roma

ADRESA:

Rruga Myslym Shyri, prane Big Market
1001 - Tiranë

telefon:

04 224 3394 / 0682069393

E-mail:

[email protected]Farmaci Roma ofron:

-Medikamente cilësore italiane

-Markat më të mira të kozmetikës

-Produkte Kozmetike Bio të përgatitura në farmacinë tonë.

-Diagnostikime dermatologjike të lëkurës me anë të sistemit të parë profesional për testimin në mënyrë të shpejtë e rezultativ të problemeve të lëkurës dhe flokëve.

-Ortopedi

-Kujdesi për këmbët

-Produkte për higjenën vetjake

-Produkte për nënat dhe fëmijët

-Shtesa ushqimore

 

                             PËRFITONI 3 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!