Karta Extra

DYQANET


Celesi-Kristal Center

ADRESA:

Komuna e Parisit, Qendra Kristal
1001 - Tiranë

E-mail:

infoshopkristal1@gmail.comGAZETA ÇELËSI: e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri është paraprirësja jonë. Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998 është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C).