Karta Extra

DYQANET


Black & White

ADRESA:

Rr."Mylsym Shyri", 100 m nga unaza
1001 - Tiranë

telefon:

0696148432

E-mail:

colorfashion@yahoo.com



Në Black & White Cosmetic mund të gjeni produkte nga më të ndryshmet për flokët, fytyrën dhe trupin tuaj.