Karta Extra

DYQANET


Gazeta Çelësi 1

ADRESA:

Rr "Kavajes" Condor Center, K.3
1001 - Tiranë

telefon:

042240745

E-mail:

[email protected]GAZETA ÇELËSI: e para dhe e vetmja gazetë njoftimesh ekonomike dhe ofertash biznesi në Shqipëri është paraprirësja jonë. Që nga botimi i saj i parë në vitin 1998 është “tregu” i parë duke u kthyer në mjetin më të rëndësishëm të komunikimit të konsumatorit drejt konsumatorit (C2C) dhe në mjetin më të efektshëm të komunikimit të biznesit drejt konsumatorit (B2C).

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!