Karta Extra

DYQANET


Farmaci Shehu

ADRESA:

Rr "Medar Shtylla"
1001 - Tiranë

telefon:

042227588

E-mail:

i.shehu_farm@yahoo.comNë Farmaci Shehu gjeni të gjitha produktet farmaceutike dhe kozmetike për të rritur dhe fëmijë.