Karta Extra

DYQANETOrtho Smile

ADRESA:

Rr.Mine Peza

telefon:

0692292506Ortho Smile ofron zbritje 10% ne pastrim gurzas dhe mbushje dhembi, 20% ne element zirkon, porcelan dhe sherbime ortodontike, vizita dhe konsulta falas