Karta Extra

DYQANETSpitali Europian

ADRESA:

Autostrada Tiranë - Durres

telefon:

0684633833Spitali Europian ofron 30% zbritje ne vizita dhe sherbime, 10% zbritje ne nderhyrje kirurgjikale