Karta Extra

DYQANETGlobal Pro Group

ADRESA:

Rruga Papa Gjon Pali 2
1000 - Tiranë

telefon:

0694047007Konsulta e 1 falas per studime dhe trajnime jashte Shqiperise, keshillim karriere per studentet ne master falas