Karta Extra

DYQANET


Ximi Vogue Albania

ADRESA:

Rruga Abdi Toptani, Toptani Shopping Center, kati 3
1000 - Tiranë

telefon:

0695693690

E-mail:

ponjasino@yahoo.comCilësia dhe dizajni Korean me çmime konkuruese.

Instagram: https://www.instagram.com/ximivoguealbania/ 

 

            PËRFITONI 5 PIKË PER ÇDO 100 LEKË!