Karta Extra

DYQANETFarmaci Rearm

ADRESA:

Rruga Bardhok Biba
1000 - Tiranë

telefon:

0692238973

E-mail:

[email protected]Farmaci Rearm ju ofron një shërbim cilësor nga një staf profesionist. 

Tek ne do të gjeni produkte farmaceutike dhe kozmetike për të gjitha moshat.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!