Karta Extra

DYQANETOPA RR. KAVAJES

ADRESA:

Rruga e Kavajes
1000 - Tiranë

telefon:

0683162200It gyros your mind

Ne kujdesemi që çdo ushqim që konsumoni tek ne të jetë i përgatitur në moment nga produkte të freskëta dhe të një cilësie të lartë. Në këtë mënyrë do të keni përvojën maksimale të shijes në Opa Greek Street Food.

Ushqimet më të mira janë gjithmonë ato që përgatiten nga ingredientë të freskët dhe të rritura me dashuri. Çdo produkt që ne përdorim është bio sipas të gjitha çertifikimeve dhe i prodhuar në Shqipëri.

Instagram: opa.al

https://www.instagram.com/opa.com.al/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Web:

https://opa.com.al/sq/

Facebook: OPA - Greek Street Food 

https://www.facebook.com/opa.albania/

 

            PËRFITONI 3 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!