Karta Extra

DYQANETMonk Tirana

ADRESA:

Sheshi Italia
1000 - Tiranë

telefon:

0694477907

E-mail:

monktirana@gmail.comLounge Bar & Sushi Bar! 

Për të gjithë të apasionuarit e Sushit dhe kuzhinës Aziatike ka vetem një zgjedhje: MONK TIRANA

Vendi ku do të provoni një varietet shijesh të Sushit dhe një ambient i ndërthurur me elementë të kulturës aziatike, tek i cili do t’ju bëjë të ktheheni sërisht. 

Instagram: monktirana

Facebook: Monk Tirana

https://monktirana.business.site/

 

            PËRFITONI 3 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!