Karta Extra

DYQANETSky Life Electronic

ADRESA:

Rruga Myslym Shyri
1000 - Tiranë

telefon:

0695866043

E-mail:

brami.juli@hotmail.comTek SkyLife Electronics do të gjeni çdo produkt elektronik me çmime të favorshme. Biznesi ofron mundësinë e blerjes online dhe porosia vjen tek ju për 24 ore dhe pa kosto transporti.

 

            PËRFITONI 5 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!