Karta Extra

DYQANETThe Dressery

ADRESA:

Rruga Teodor Keko, Pallati Ales, Astir
1000 - Tiranë

telefon:

0692446200

E-mail:

marsizefi@gmail.comPërfitoni 3 pikë për çdo 100 lekë!

The Dressery! Dyqani më i ri në treg me origjinalitetin dhe çmimet preferenciale. Fustane me qera & shitje.