Karta Extra

DYQANETSophie Arena

ADRESA:

Sheshi Italia, Arena Center
1000 - Tiranë

telefon:

0692056958Sophie Caffe është brand shqiptar i krijuar në fund të vitit 2013.
 
Fjala Sophie vjen nga fjala e lashtë greke sophos, që do të thotë dije, maturi, zgjuarsi.
 
Simboli ynë është bufi, sImbol i zgjuarsisë dhe dijes. Slogani ynë vjen nga “coofree” që është fshat në Afrikë, afër zonës ku është gjetur kafe për herë të parë, e përkthyer anglisht “remember me“.
 
Janë këto vlera që na duhen me bashkëpunëtorët tanë, për të ofruar dhe shprehur, atë që kemi menduar e krijuar, dhe vazhdojmë të krijojmë çdo ditë për njerëzit tanë që na ndjekin në çdo hap tonin.
 
 
            PËRFITONI 1 PIKË PËR ÇDO 50 LEKË!