Karta Extra

DYQANETButik Pjeshka

ADRESA:

Rruga e Kavajes
1000 - TiranëKoleksionet me te bukura te veshjeve i gjeni vetem tek ne. Veshje te rehateshme per perditeshmerine tuaj. Praktike, komode me super cilesi dhe super cmim.

 

Instagram: https://www.instagram.com/_pjeshka/?hl=it

Facebook: https://www.facebook.com/BoutiquePjeshka/?ref=page_internal

 

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 150 LEKË!