Karta Extra

DYQANET


Velur Spa

ADRESA:

Rr "Sami Frasheri", Qendra Tregetare Metropol
1000 - Tiranë

telefon:

042222550

E-mail:

velur.spa@gmail.comSikurse dhe orienti beson, relaksimi nis nga detoksikimi i trupit nën një temperaturë 35-40 gradë celcius dhe vazhdon me masazhe relaksues. Produkte të një cilësie të lartë dhe stafi profesional ju garantojnë relaksim të paharrueshëm dhe që do t’ju rikthejë në Spa-në tonë. Stafi ynë i komunikueshëm dhe i apasionuar pas punës së vet, ka vetëm një qëllim: klientë të kënaqur me trup të relaksuar dhe lekurë të mëndafshtë.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!