Karta Extra

DYQANET


Neo Lab

ADRESA:

Rr. Fadil Rada, Blv. Zhan DArk
1000 - Tiranë

telefon:

0692432555Klinika Mjekësore Noe Lab ju ofron shërbime të specializuara nën përkujdesjen e mjekëve specialist dhe egzaminime të teknologjisë së fundit.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!