Karta Extra

DYQANET


Ama Caffe Qtu

ADRESA:

Autostrada Tiranë - Durres, Km 6, QTU
1000 - Tiranë

telefon:

0692167004

E-mail:

aiselahaxhiu@gmail.comShumë cilësi dhe dashuri brenda një gote të vetme te Ama Caffe!

Mos harroni! Edhe ulje çmimi nga Karta Extra!