Karta Extra

DYQANET


Ama Caffe Teg

ADRESA:

Rr Nacionale Tiranë - Elbasan, Qendra Tregtare Teg
1000 - Tiranë

telefon:

0692167004

E-mail:

aiselahaxhiu@gmail.comShumë cilësi dhe dashuri brenda një gote të vetme te Ama Caffe!

Mos harroni! Edhe ulje çmimi nga Karta Extra!