Karta Extra

DYQANET


Ama Caffe Bllok

ADRESA:

Rr "Pashko Vasa"
1000 - Tiranë

telefon:

0692167004

E-mail:

aiselahaxhiu@gmail.comShumë cilësi dhe dashuri brenda një gote të vetme te Ama Caffe!

Mos harroni! Edhe ulje çmimi nga Karta Extra!