Karta Extra

DYQANET


Dandy Lounge & Restaurant

ADRESA:

Rr "Sami Frasheri"
1000 - Tiranë

telefon:

0697831665Tek Dandy Lounge & Restaurant mund të shijoni mëngjesin, drekën apo darkën tuaj, ose dhe një pije gjatë mbasdites në ambient të hapur dhe komod për të shijuar kohën tuaj të lirë në mënyrën më të mirë dhe relaksuese.

 

Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/743859086/albania/tirana-albania/dandy-lounge-restaurant/?hl=en

Facebook: https://www.facebook.com/dandytirana/

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 150 LEKË!