Karta Extra

DYQANET


Tulips Store

ADRESA:

Rr "Sami Frasheri"
1000 - Tiranë

telefon:

0686222555

E-mail:

lorenc.goga@gmail.comTek ne do të gjeni këpucë 100% lëkure, atlete, bluza dhe pantallona.

Të gjitha produktet e reklamuara mund ti shikoni nga afër tek dyqani jonë!