Karta Extra

DYQANET


Uni Pro Balkan Academy

ADRESA:

Rr "Kavajes", Condor Center, K.3
1000 - Tiranë

telefon:

0682057072

E-mail:

[email protected]Të përmirësojmë jetën e njerëzve përmes të mësuarit online.

Ne besojmë se, përmes dijes dhe edukimit, ne mund të frymëzojmë çdo njeri të arrijë më shumë, të jetojë më mirë, dhe të kontribuojë më tepër në familje dhe në komunitetin rreth tij.

Me UniPro Balkan Academy, ne synojmë të ofrojmë më tepër mundësi për të mësuar, të gjithëve, kudo ku ata ndodhen.

Përmes edukimit online nga platforma jonë, të gjithë do të kenë mundësinë të mësojnë nga trajnerët, pedagogët dhe ekspertët më të mirë, për t’i ndihmuar ata të ndjekin, zhvillohen e përmirësohen në fushat që kanë pasion, dhe të ndjekin ëndrrat e tyre.

 

            PËRFITONI 4 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!