Karta Extra

DYQANET


Sun Flower

ADRESA:

Rr "Dibres",Kompleksi Halili
1000 - Tiranë

telefon:

0693222733

E-mail:

sunflower.alb@gmail.comTek Sun Flower do të gjeni kompozime të luleve nga më uniket.

Nxitoni të porositni edhe ju kompozimin e preferuar dhe mos harroni të përdorni Karta Extra në blerjet tuaja!

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!