Karta Extra

DYQANET


Gym Super Fitnes Almaro

ADRESA:

Rr "Muhamet Deliu", pallati perballe Restorant Freskut, K.I
1000 - Tiranë

telefon:

0692978264

E-mail:

[email protected]Një palestër që siguron të gjitha kushtet e mundshme për një stërvitje të rehatshme me staf të kualifikuar për femra dhe meshkuj.

 

            PËRFITONI 2 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!