Karta Extra

DYQANET


Buy Smart Store F

ADRESA:

Rruga Ramiz Aranitasi
9300 - Fier

telefon:

0693395500

E-mail:

[email protected]Produkte në të gjithë Shqipërinë. Produktet vijnë tek ju, sigurt dhe shpejtë. Pagesa për produktin do të bëhet pasi produkti ka mbërritur tek ju. Politikat që ne ofrojmë mbrojnë privatësinë tuaj në çdo blerje. Skuadra jonë e asistentëve, do t’ju ofrojë zgjidhje të plotë në rast problemesh.

 

Web: https://www.bss.com.al/

 

            PËRFITONI 1 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!