Karta Extra

DYQANET


Melvinflex

ADRESA:

Rr "Kavajes"
1000 - Tiranë

telefon:

0694059944

E-mail:

[email protected]Prodhim Dyshekësh të teknologjisë më të fundit dhe me një jetëgjatësi pa limit. Melvinflex ju ofron: 

Dyshekë, krevate hekuri, krevate lëkure, jastëk, krevate muri, divanë, krevat me mekanizëm. 

Për një gjumë të mirë natën, për të jetuar me mirë ditën.

 

            PËRFITONI 5 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!