Karta Extra

DYQANET


Iris Cosmetic Astir

ADRESA:

Rruga Mikel Maruli
1000

telefon:

042407272

E-mail:

[email protected]Iris Cosmetics, me një eksperiencë 16 vjeçare, mbulon tregun shqiptar në fushën e biznesit të kozmetikës. Një botë e madhe në funksion të mirëqënies femërore, aty ku buron qetësia dhe ndjesia organike e të shijuarit të produkteve më në të zë të kozmetikës. Përfaqësuesi zyrtar i markave italiane e franceze të cilësisë më të lartë, ky rrjet dyqanesh ju ofron produktet që i nevojiten çdo femre për t’u ndjerë e bukur, e freskët dhe natyrale.

 

            PËRFITONI 3 PIKË PËR ÇDO 100 LEKË!